Geçtiğimiz günlerde ilimize bir takım temaslarda bulunmak için gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlere müjdeler verdi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş

Bolu Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin ilimizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine malzeme dağıtım törenine katılan Bakan Kasapoğlu, Karaçayır Spor Kompleksinin modernizasyonunun yapılacağı müjdesini verdi.

“Gençler madem bu kadar yoğun kullanıyorlar, bu kadar ihtiyaç var. Bizde onun startını verdik”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Karaçayır’da bulunan saha ve tesislerin yenileme çalışmalarının başlayacağını işaret ederek; “Bolu ile ilgili il değerlendirme toplantısı yaptık. Valimiz, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, Ak Parti Teşkilat Başkanımızla her şeyi konuştuk. Onlar dediler ki, bana bu amatör sahaların zeminleri eskidi, 10 yılı geçti. Hem yapay olanlar, hem çim onlar. Burada aynı zamanda soyunma odası ve diğer tesislerle alakalı modernizasyon gerekiyor. Gençler madem bu kadar yoğun kullanıyorlar, bu kadar ihtiyaç var. Bizde onun startını verdik” dedi.

“Kitap okumaktan lütfen vazgeçmeyin”

Karaçayır’da spor yapan gençlere öğütler veren Bakan Kasapoğlu; “Ama sizden bir ricam var. Elbette siz çalışkan gençlersiniz. Hem derslerinize çalışıyorsunuz. Hem spora çok ciddi zaman ayırıyorsunuz. Lütfen bu alışkanlıklarınızdan vazgeçmeyin. Sporu da okulu da en iyi şekilde devam ettirin. Kitap okumaktan lütfen vazgeçmeyin. Kitap en iyi arkadaştır. Kitapta hayatınızın bir parçası olsun. İnanıyorum ki, hem karakterinizle hem ahlakınızla, çalışkanlığınızla çok başarılı gençler olacaksınız. Yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim