Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2017–2018 Akademik Yıl Açılış Töreni 9 Pazartesi günü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi yeni eğitim ve öğretim yılına Akademik Yıl Açılış Töreni ile başlamaya hazırlanıyor. Son birkaç yıldır düzenlemeyen açılış töreni bu yıl 9 Ekim Pazartesi günü AİBÜ Kongre Merkezi Bordo Salonda saat 10.00’da başlayacak.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak olan ve AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın açılış konuşmasını yapacağı törene Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de katılacak. Rektör Alişarlı’nın açılış konuşmasının ardından İzzet Baysal vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baysal, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu Valisi Aydın Baruş birer konuşma yapacaklar.

Vali Baruş’un ardından Bakan Faruk Özlü, salona hitap ederek akademik yılı kutlayacak. Özlü’nün konuşmasının ardından AİBÜ Öğretim Üyesi Kemal Bilsel Sarısözen Türk Halk Müziği Dinletisi verecek.

“POPÜLER KÜLTÜR VE GENÇLİK”

AİBÜ akademik yıl açılış törenlerindeki ilk ders konferansı bu yıl Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından verilecek. İlk dersin konusu ise “Popüler Kültür ve Gençlik” olarak belirlendi.

Akademik yıl açılış töreni Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı tarafından verilen Geleneksel Hoşgeldin Yemeği ile son bulacak.

Editör: TE Bilisim