Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Bakanlık Koordinasyon Toplantısı vesilesiyle kurumun üst düzey bürokratları Bolu’ya geldi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çalıştayı için Bolu’ya gelen Pakdemirli’ye AK Parti Milletvekili Arzu Aydın eşlik ederek Bolu ile ilgili bir dizi konu hakkında istişarelerde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve İl Başkanı Nurettin Doğanay ile Karadere Suları ile ilgili görüşen Aydın, ayrıca C Tipi Mesire Alanlarıyla alakalı da onaylanması gündemde olan yerlerle ilgili müjde aldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde gerçekleşen ve aynı zamanda vatandaşlarımızı yakından ilgilendiren konularla ilgili olarak Kırmızı Et Üreticiler Birlik Başkanı Zerrin Yavuz Açıkalın’ı da yanına alan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, süt ve et desteklemelerinde farklı çözümlerin değerlendirilmesi, ithal üretimden ziyade, yerli üretimin desteklenmesi ve tabandan özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın sürekli iletişim kanallarının bakanlıkla açık olması gibi konuları gündeme getirerek, özellikle hayvancılık alanında önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Projeleri dikkatle dinleyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Bolu’ya tekrar geleceğini ve çözüm yollarıyla alakalı yapılması gerekenleri daha da ayrıntılı bir şekilde istişare edeceğini ifade etti.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Zerrin Yavuz Açıkalın, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye buzağı derisi postu hediye ederek Bolu’ya teşrifleri için teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim