Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve Bolu Valisi Ahmet Ümit, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ev sahipliğini yaptığı Valiler Toplantısı'na katıldı.

Haber: Aslı Akış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Başkanlık ettiği Valiler toplantısına Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve Bolu Valisi Ahmet Ümit katılım sağladı. Toplantıda 2021 yılında valilikler tarafından yapılan çalışmalar görüşüldü.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan Vilayetler Evi'nde gerçekleştirilen ve 81 ilin valilerinin bir araya geldiği '2022 yılı Planlama İl Valileri' toplantısında, 2021 yılında Valilikler tarafından gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirildiği, 2022 yılında yapılacak faaliyetlerin ve planlamaların ele alındığı belirtildi.

Toplantı; Kalkınma ajanslarının geçmiş dönem faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve ülkemizin yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı kalkınma politikalarında üstlenebileceği role dair gelecek vizyonunun istişare edilmesi amacıyla düzenlendi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “İçişleri Bakanlığı himayelerinde gerçekleştirilen “Valiler Toplantısı”na Sayın Bakanımız Bekir Pakdemrili eşliğinde katılım sağladık. Bakanlığımızın 2021 yılında gerçekleştirilen faaliyetlerini ve valiliklerimiz ile birlikte yürütülen çalışmaları değerlendirdik.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim