Tarım ve Orman Bakanlığı, Küresel Isınma ve İklim Değişikliği Sürecinde Orman Yangınları Çalıştayı'nı başlattı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’de çalıştaya katılarak; İklim değişikliği ve en önemli olumsuz sonuçlarından olan orman yangınlarıyla alakalı bütün konuların ele alındığı çalıştay ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

Haber: Aslı Akış

Küresel Isınma ve İklim Değişikliği Sürecinde Orman Yangınları ile ilgili başlatılan söz konusu çalıştayın orman yangınlarını önleme ve orman yangınlarıyla mücadelede yeni kurumsal politikalar üretme yolunda çok önemli bir rol üstlenmesini bekleniyor.

Orman yangınlarıyla mücadelede teknolojik gelişmeler ve inovatif yaklaşımlar ele alınacağı çalıştay ile ilgili paylaşımda bulunana Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin; “İklim Değişikliği Sürecinde Orman Yangınları Çalıştayı, Bakanımız Sn. Dr. Bekir Pakdemirli’nin açılış konuşmalarıyla başladı. İklim değişikliği ve en önemli olumsuz sonuçlarından olan orman yangınlarıyla alakalı bütün konuların ele alındığı çalıştay ülkemize hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.

 

Editör: TE Bilisim