Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş akabinde de partisinin il başkanlığına ziyarete bulundu. Metin, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'in Başkanlığında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısına da katıldı.

Haber: Aslı Akış 

Farklı bölgelerde çalışmalarını sürdüren Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin bir takım temaslarda bulunmak üzere Bolu’ya geldi. Metin, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş’ı ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

METİN’DEN BEKTAŞ’ ZİYARET

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e Bolu Adliyesi işleyiş ve çalışmaları hakkında bilgi veren Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş; “Ziyaretleri için Tarım ve Orman Bakan yardımcımız sayın Fatih Metin beye teşekkür ederim” dedi.

“BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

Bakan Yardımcısı Metin’in ikinci durağı Ak Parti Bolu il Başkanlığı oldu. Burada partililer ile bir araya gelen metin, yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Ziyaret ve toplantının ardından paylaşımda bulunan Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; “Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin'i İl Yönetimimiz ile birlikte misafir ettik. Bilgi alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim