Boluspor’u amacına ulaştıracak birinci formül maçı kazanmaktı. Ama zordu. Çok iyi savunma yapacak, orada fazla adam kullanacaksın bu bir. Topu kazandığında, çok çabuk kullanarak hücum bölgesine hızlı taşınacaksın ve orada rakibin dengesini kazanmasına olanak vermeden topu kullanacaksın bu iki. Bunun için öncelikle hızla gidip gelebilen hem dinamik, hem iyi top kullanan orta alan grubun olacaktı bu da üç.

Ne yazık ki formül belliydi de onu gerçekleştirecek yeterli orta alan grubu yoktu. Elde olan sürekli olarak iki işi birden yapamadı. Savunmada ise sağ taraf aksamaya devam ediyor. Ama halen daha çözüm bulunmuş değil. Hücumda ise zaman ,zaman etkili olundu ama bu gerektiği gibi çabuk ve rakibin açık olduğu zamanları kullanarak gerçekleştirilemedi. Amaca uygun değildi. İrfan’nın kaleye çektiği isabetli şutun dışında estetik açısından da kayda değer bir pozisyon yoktu.

Kısaca oynadığımız üç maçtan alınan iki puan ve averajla sıralamada ki yerimiz malum. Durum vahim, halen daha biri çıkıyor takımın iyi oynadığını daha ligin başında olduklarından ve ileride patlama yapacaklarından bahsediyor. İnşallah biz yanılırız. Ama bir söz vardır bilirsiniz ‘ Göz olanı, Beyin ise olacağı hisseder ‘ der. Takımla ilgili alacağınız radikal kararlarınızı ilerde ne olacağını hissedebilmeniz için benden size bir tavsiye bakış açınızı değiştirin.