Boluspor uzun süren görüşmelerin ardından forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Kırmızı beyazlıların Senegalli futbolcusu Ibrahima Baldé’nin transfer hikayesinde dikkat çeken husus takdir aldı.

Başkan Savaş Abak'ın koltuğu oturmasının ardından ilk günden bu yana kafasındaki forvetin Balde olduğu biliniyordu. Abak, Boluspor’un 2 yıllık sözleşme imzaladığı Balde’nin takıma katılması için kurmaylarına direktif vermişti.

Boluspor transfer komitesi, Senegalli oyuncu ve menajeri ile yoğun görüşmelerde bulunup, golcü oyuncuyu ikna etti. İki taraf perşembe günü karşılıklı telefon görüşmelerinin ardından anlaşmaya vardı.

SÖZÜNDEN DÖNDÜREMEDİLER

Ülkesinde Bolu’ya gelmek için hazırlıklar yapan Ibrahima Baldé'ye yolculuğunun başlamasına az bir süre kala Spor Toto 1.Lig takımlarından Sakaryaspor’dan ciddi bir teklif geldi. Sonrasında ise devreye Çaykur Rizespor’da girdi.

“BANA YAKIŞMAZ BEN ARTIK BOLUSPORLUYUM”

Senegalli oyuncu öncelikle Sakaryaspor teklifine Boluspor ile anlaştığını belirterek; “Ben Boluspor başkanına Savaş Abak ve ekibine söz verdim. Bu sözden dönmem kesinlikle olmaz. Ben Boluspor a gidiyorum” diyerek teklifi geri çevirir ardından ise Ç.Rizespor’un teklifine de hiç cevap vermeden uçağa binip Bolu’ya gelerek iki yıllık imza atar.

Editör: TE Bilisim