Bolu Valisi Aydın Baruş, Bayram süresince trafik kazalarının önlenmesi amacıyla seferberlik anlayışı ile vatandaşların huzur ve güven içinde seyahat etmelerinin sağlanması için çalışılacağı vurguladı.

Baruş, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini temin amacıyla Valiliğimizce gerekli tüm güvenlik ve trafik tedbirleri alınmıştır.” dedi ve ekledi;

“Trafik ile ilgili her bayram olduğu gibi bu bayramda arkadaşlarımız hassas bir şekilde tedbirlerini alıyorlar. Yığılma olan noktaları gayet iyi biliyoruz. Özellikle Karadeniz çıkışında ve Gerede çıkışında yoğunlaşmalar oluyor. Zaman zaman karşı yönden gelen şeritlerden bir tanesini kapatarak İstanbul Ankara yönüne veriyoruz. Dolayısıyla trafiği rahatlama adına arkadaşlarımız her türlü tedbiri alıyorlar. İnşallah bu bayram bir sıkıntı yaşamayız. Yollarımızda ki yapım çalışmaları da bayram itibariyle son erdi.

“TÜNELİN AÇILMASI İLE BİR RAHATLAMA OLDU”

Vatandaşlarımızı çok rahatsız edici bir durum yaşayacaklarını düşünmüyorum. Ekiplerimiz 24 saat görev başındadırlar. Gerek il emniyet müdürlüğümüz, gerek il jandarma komutanı ekiplerimiz görevlerini sürdürüyor. Tabi ki bir yoğunluk yaşanıyor yürüyüş konvoyundan dolayı, ama bu konuda endişe edilecek bir durum yok. Biz mümkün olduğunca yürüyüş yapanları yolun belli bir kesiminde yürüyüş yapmalarını sağlanıyor. Ankara yönünden gelindiği için o yüzden yoğunluk yaşanabilir. Vatandaşlarımızın sıkıntı çekeceği bir durum ön görmüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim