Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mali anlamda başarılı olduklarını, idari anlamda disiplin sağlayamadıklarını ifade ederek Bolu Belediyesi’ndeki bazı birimlerde özverili çalışmayan personel ile yollarını ayıracaklarını söyledi.

Başkan Özcan, tahammül edemediği tek şeyin çalışmayan insan olduğu vurgusunu da yaparak; “İyi niyetle ‘çalışın çalışın’ dediğim halde, bunu kulak ardı edenler yüzümüzü fazla yumuşak bulanlar var. Önümüzdeki süreçte bazı birimlerde, yolumuzu ayırmamız gereken arkadaşlar olacak. Benim tek tahammül edemediğim; çalışmayan insan” dedi.

Özel Haber: Aslı Akış

 “YÜZÜMÜZÜ FAZLA YUMUŞAK BULANLAR VAR”

Başkan Özcan, Bolu Belediyesi’ndeki bazı birimlerde özverili çalışmayan personel ile yollarını ayıracaklarını vurgulayarak; “İdari olarak kendini başarılı buluyor musun?’ diye sorulursa; vallahi bulmuyorum. Arkadaşlara da bunu söylüyorum. Mali disiplin tamam ama idari disiplini sağlayamadık. Önümüzdeki süreçte bazı birimlerde, yolumuzu ayırmamız gereken arkadaşlar olacak. Benim tek tahammül edemediğim; çalışmayan insan. İyi niyetle ‘çalışın çalışın’ dediğim halde, bunu kulak ardı edenler var. Yüzümüzü fazla yumuşak bulanlar var. Ben kimseyi fırçalama, azarlama derdinde değilim ama iş yapmayan veya çalışmayan insana da tahammül edemiyorum. Hep söylüyorum; Bolu halkının verdiği vergilerle maaş alıyorsunuz. Benim amacım şu; Bolu halkı bu paraları helal etmeli. Bunu da, siz özverili bir şekilde çalışarak göstereceksiniz. Buraya iş yapmak için geldik. Mesai mefhumu gözetmeden herkes işini yapacak. Yapmayanlarla da önümüzdeki süreçte yollarımızı ayırdığımızı göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim