Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran MHP İlçe başkanları ve belediye başkan aday adayları ile bir toplantı düzenledi. Başaran; “MHP Türkiye’de çok büyük bir yükseliş içerisinde Bu yükselişin hızını da Bolu’da yaşatmak istiyoruz. Bolumuzun gelişmesi güvenli bir geleceğin ve güzel günlerin oluşması için Rabbim çıktığımız yolda hepimizi muvaffak Bolu halkına hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Parti binasında düzenlenen toplantıya MHP İl Başkanı Cihan başaran, ilçe başkanları, belediye başkan aday adayları ve partililer katıldı.

24 Haziran seçimleri sonrasında yerel seçimler için hazırlıklara başladıkları kaydeden Başaran, MHP’nin üç hilalini Bolu’da daha yükseklere taşımak istedikleri söyledi.

“MHP TÜRKİYE’DE YÜKSELİŞ İÇERİSİNDE”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda 31 Mart 2019 Yerel Seçimler için çalıştıklarını belirten Cihan Başaran; “Milliyetçi Hareket Partisi bildiğiniz gibi Türkiye’de çok büyük bir yükseliş içerisinde. Bu yükselişin gölgesinin ve hızını da Bolu’da yaşatmak istiyoruz. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ülkenin gidişatına ve ülkenin çok daha güzel günleri yaşamasına MHP’nin mükemmel teşkilatları ile beraber talip. Bizler de genel başkanımızın verdiği talimatlar ve görevle Bolumuzun gelişmesi, Bolumuz da daha güvenli bir geleceğin ve güzel günlerin oluşması için sizlerle beraber yola çıktık. Rabbim çıktığımız yolda hepimizi muvaffak Bolu halkına hizmet etmeyi nasip etsin ve çıktığınız yolu hayırlı mübarek eylesin” ifadelerini kullandı.

“BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN KARDEŞLİĞİNE İNANIYORUZ”

Başaran, MHP belediye başkan aday adaylarının öncelikle insan odaklı çalıştığını ve insana değer verdiğinin altını çizerek; “MHP 31 mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde belli değerleri ve kriterleri baz alarak yola çıktı. Sizlerde bu değerlere sahip olduğunuz için MHP’nin belediye başkan aday adayları oldunuz. Hepinize bu medeni cesaretten dolayı teşekkür ediyorum. MHP’nin belediye başkan adayları insana değer verir ve öncelikle insana odaklı çalışırlar. Temsil ettiği milliyetçi fikirlerin yüksek sorumluluğunu her zaman üzerinde taşır ve bu kimlikleri ile gittikleri her yerde üstün vasıf ve temsil yetkisine sahiptirler. Sağlıklı ve huzurlu bir toplum yetiştirilmesi için sorumluluk sahibidirler. Bunu başarmak için de projeler geliştirip ilçelerinde, beldelerinde hizmet etmek için yola çıkmışlardır. Büyük Türk milletinin kardeşliğine inanır, dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın her kesimi kucaklar. Herkes bizim kardeşimizdir ve her birine hizmet için yola çıkmıştır. İnanıyorum ki hepiniz de bu kriterleri fazlası  ile taşıyan arkadaşlarımızsınız” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim