Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni yıl mesajında, “Ülkem için güzellik istiyorum; sağlık, huzur… Esnafımızın para kazanacağı, ekonomik sıkıntıların bertaraf edileceği bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni yıl için kutlama mesajı yayımladı. Huzur, sağlık ve ekonomik sıkıntıların ortadan kalktığı bir yıl dileyen Başkan Özcan, mesajın şu ifadelere yer verdi:

“MAALESEF TÜRKİYE’DE YOKSUL SAYISI ARTTI”

“Bu yeni yılda ülkemize huzur gelmesini temenni ediyorum. Artık şu pandemiden bütün Dünya’nın kurtulmasını temenni ediyorum. Geçen yıl, ‘2021’in çok daha iyi olmasını istiyorum’ demiştim. Ancak maalesef olmadı. Büyük bir ekonomik sıkıntı yaşadık, pandeminin de etkileriyle. Maalesef Türkiye’de yoksul sayısı arttı, Türkiye’de alım gücü düştü. Bir gıda kriziyle adeta karşı karşıya kaldık. İnşallah yeni yıl, ülkemiz açısından da Bolu’muz açısından da çok daha güzel bir yıl olur.”

“BÜYÜYEN BİR BELEDİYE OLARAK TAMAMLADIK”

“Biz 2021 yılını mümkün olduğu kadar, tüm pandemi şartlarına rağmen ekonomik olarak büyüyen bir belediye olarak, yatırımlar anlamında büyüyen bir belediye olarak tamamladık. 2022 yılında da bu yıl yaptığımız yatırımların sonuçları somut olarak ortaya çıkacak. 2022 yine bizim için yatırım yılı olacak. Bolulu hemşehrilerimizin desteğini ve hayır dualarını bizden esirgememelerini istiyorum. Tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk dileklerimi sunuyorum. Ülkem için güzellik istiyorum; sağlık, huzur… Esnafımızın para kazanacağı, ekonomik sıkıntıların bertaraf edileceği bir yıl olmasını diliyorum.”

 

Editör: TE Bilisim