Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımının Final etabında oynayacağı maçlar TRT Spor-2’de yayınlanacak. Belediyespor Başkanı Sinan Barut, “Tribünlere seyirci alamıyoruz ama tüm Bolu halkını ekran karşısından bizi desteklemeye davet ediyorum” dedi.

 Voleybol sahalarında Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımının Final Etabı Maçları başlıyor. İlk maçını Edremit Belediye Altınoluk takımı ile oynayacak olan Bolunun Sultanları, karşılaşmayı 26 Nisan Pazartesi saat 13:00da oynayacak. Pandemi yasaklarından dolayı seyircisiz oynanacak olan karşılaşmalar TRT Spor-2’den canlı yayınlanacak.

 “TRT’NİN MAÇLARI VERMESİ AYRI BİR HEYECAN KATACAK”

Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, “Maçların canlı yayınlanması bu süreçte spor severler için ve bizleri destekleyenler için ekstra güzel bir durum oldu” dedi. Başkan Barut, “TRT’de yayınlanması bizim açımızdan çok güzel oldu. Bolu’da vatandaşlar, maçları izleyemediklerini söylüyorlardı. Maçlarda spiker olması da bizim için iyi oldu. İnsanlar, daha fazla heyecan almak için spiker olmasını, bütün oyuncuları ismini söyleyerek tanıtması gerektiğini söylüyordu. TRT’nin maçları vermesi ayrı bir heyecan katacak. Tribünlere seyirci alamıyoruz ama tüm Bolu halkının bizi destekleyeceğine, arkamızda duracağına inanıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim