Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, yeni yılla beraber gelen zamlar için, “AKP ve ortağı MHP' ye oy verenler son zamlardan sonra ülkemizin geldiği noktadan memnunlar mı” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Yeni yılla birlikte elektrik fiyatlarına yüzde 50 ile yüzde 125 arası, doğalgaz fiyatlarına ise yüzde 25 oranında zam yapıldı. Zamlara tepki gösteren CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, yazılı bir açıklama yaptı. Erken seçim çağrısını da yineleyen Karsu’nun mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Bu ülkede insanlar kötü yönetimin günahını ödemek zorundalar mı? Niye kötü yönetimin faturası hep vatandaşımıza çıkıyor? Daha 1 ay öncesinde " Yurtiçinde ve Suriye'de yaklaşık 9 milyon Suriyeliye insani yardımda bulunuyoruz diyerek baktıklarını söyleyenler sıra kendi halkına gelince niye bu kadar cömert olamıyor? Türkiye, Siyasal İslamcı ve ümmetçi bir iktidarın elinde oradan oraya savruluyor, yönetilemiyor. AKP ve ortağı MHP' ye oy verenler son zamlardan sonra ülkemizin geldiği noktadan memnunlar mı? Bir yılbaşı mutluluğunu bile 84 milyon vatandaşına çok gören, doları önce 18 liraya çıkarıp, sonrasında bin bir güçlükle 12 liraya indirmeyi başarı olarak sunan AKP-MHP ve Vatan Partisi iktidarının bir an önce çekip gitmesi hiç olmadığı kadar zorunluluk arz etmektedir. Bunun için erken seçim şarttır. Ülkedeki bu kaotik durumun sona ermesi için bir an önce yapılacak bir erken seçim hiç olmadığı kadar zorunluluk arz etmektedir. "

Editör: TE Bilisim