Bolu Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı birinci birleşimi dilek ve temenniler kısmında konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Partili siyasilerin Bolu Belediye Eski Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı seçim sonrasında yalnız bıraktığını söyledi. Özcan; “Gördüğüm bir tablo beni çok üzdü. Şimdi o kısmen sahip çıkıp kısmen sahip çıkmadığınız belediye başkanına Ak Parti İl Başkanının ve Ak Parti Belediye Başkan Adayının selam dahi vermeyip, elini sıkmaması vicdanen beni üzüyor. Aranızda birlikte görev yapan hangi arkadaşınız bu adamı aradı? Seçimden sonra konuştunuz mu?” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Meclisi Eylül Ayı ilk oturumu Bolu Belediye Meclis Salonu’nda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlında gerçekleşti. Canlı olarak yayınlanan oturumda, imar tadilat başvuruları, birim müdürlüklerinden gelen konular görüşülerek meclis üyelerinin oylarına sunuldu.

Bolu Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı’nın dilek ve temenniler kısmında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Dane Mısır Kurutma tesisinin açılış töreninde eski Bolu Belediye eski Başkanı Alaaddin Yılmaz’a AK partili siyasilerin selam vermemesi ile ilgili konuştu.

“BENİM İÇİM SIZLADI”

Başkan Özcan, Ak Partili meclis üyeleri ve siyasilerin tavrının vicdanen kendisini üzdüğünü ifade ederek; “Alaaddin Yılmaz meselesini de bir daha açalım. Diyorsunuz ya bizim dönemimiz şöyleydi, böyleydi diye. Gördüğüm bir tablo beni çok üzdü. Ziraat Odası’nın geçtiğimiz gün mısır kurutma tesisinin açılışı vardı. Sen neden bahsediyorsun, benim içim sızladı. Alaaddin Bey benim siyaseten en çok mücadele ettiğim adam. Yıllarca ettim, itirazın var mı? Semih Bey de benim gibi mücadele edenlerden bir tanesi. Benim siyasi mücadelem daha kapsamlı ve uzun yıllara dayanıyor. Şimdi o kısmen sahip çıkıp kısmen sahip çıkmadığınız belediye başkanına Ak Parti İl Başkanının ve Ak Parti Belediye Başkan Adayının selam dahi vermeyip, elini sıkmaması vicdanen beni üzüyor. Aranızda birlikte görev yapan hangi arkadaşınız bu adamı aradı? Seçimden sonra konuştunuz mu? Bunlar insani özellikler. Dolayısı ile arkadaşlar, yapmayın biraz vicdanlı olun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim