AK Partili Meclis Üyeleri tarafından Bolu Belediyesi önünde yapılan açıklamaya yönelik sert bir cevap veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bu yola çık diyen halk, dur diyecek olan da halktır. Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediyesi Ağustos Ayı 2. Oturumu’nda konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay’ın, “Birileri Tanju Özcan’a dur desin” sözlerine cevap verdi.

“BİRİLERİ DERKEN KİME SESLENİYORSUN SEN?”

İfadeleri için Grup Başkanvekili Akbay’ı eleştiren Başkan Özcan, “Birileri Tanju Özcan’a dur desin’ diyor. Birileri derken kime sesleniyorsun sen? Benim Genel Başkanı’ma mı sesleniyorsun. Yoksa İçişleri Bakanı’na, Cumhurbaşkanı’na sesleniyorsun? Şu arada FETÖ’cüler bana saldırırken, bu hain şerefsizler inlerinden havlarken bir kez bile, ‘Siz bizim Belediye Başkanı’mıza nasıl saldırıyorsunuz?’ diyemediniz. Şimdi diyorsunuz ki, ‘Birileri Tanju Özcan’ı durdursun.’ Ne yapsın, Tanju Özcan’a kayyum atasın değil mi? Derdiniz bu, seçimle yenemediniz, kayyum atasın. Peki, kardeşim kayyum atadıklarınıza bir bakın. Tanju Özcan kim, onlar kim? Terörle bağlantısı var dediniz, HDP’lilere atadınız? Yargı kararını verecek. Peki, kardeşim bana nasıl kayyum atayacaksın sen? Vatansever olduğum için mi kayyum atayacaksın? Darbeci Amerika dediğim için mi kayyum atayacaksın? Beni kim durduracak, kim kim? Onu söylüyorum. FETÖ’cüler bana hakaret ettiği için mi kayyum atayacaksın? PKK’nın ölüm listesine beni aldıkları için mi kayyum atayacaksın? Benim hangi terör örgütüyle ne bugün ne de geçmişte kol kola yürümüşlüğüm var kardeşim” dedi.

“FISILTILAR GELİYOR ARKADAN, KAYYUM ATANACAKMIŞ”

Kendisinin seçimle geldiğini ve sadece seçimle gideceğini belirten Özcan, rest çekerek, “Fısıltılar geliyor arkadan, Kayyum atanacakmış. Hadi oradan! Milli iradenin tecellisiyim ben. Bana bu yola çık diyen halk, dur diyecek olan da halktır. Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim