Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ile birlikte yeni bir heyecan, umut ve hizmet anlayışı ile E-eğitim-öğretim faaliyetine başlayan “Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi”ne “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  özel eğitime yeni bir soluk katacak “Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi”nin sınıflarını, birimlerini, sosyal ve kültürel atölyelerini tek tek gezerek kurum personeli ile de tanıştı. Başkan Özcan, Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin öğretmen kadrosu ile bir toplantı gerçekleştirerek ‘Özel Eğitim’ hakkında “Birlikte neler yapabiliriz?”  konusunu masaya yatırdı.

“ÖRNEK BİR EĞİTİM KURUMU OLMUŞ”

İz Akademiyi kuranlara Bolu’ya kazandıranlara ben çok teşekkür ediyorum diyen başkan Özcan “Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi fiziki şartları ile gayet güzel ve örnek bir eğitim kurumu olmuş. Öğretmen arkadaşlarla tanıştım hepsi konusunda uzman ve yetenekli arkadaşlarımız. Sınıfları gezdik ve sınıflar gayet özenle dizayn edilmiş” ifadelerini kullandı.

KÖROĞLU MAHALLEMİZDE ÇOK GÜZEL BİR EĞİTİM YUVASI KAZANMIŞ OLDUK”

Özel Eğitime muhtaç çok sayıda çocuğumuzun olduğunu altını çizen başkan Özcan “Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi onlar açısından çok büyük bir kazanç olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Köroğlu mahallemizde çok güzel bir eğitim yuvası kazanmış olduk.  Bu eğitim yuvasının kurucularına şükranlarımı ve teşekkürlerimiz sunuyorum.  İnşallah Bolu’da özel eğitime muhtaç olan çocuklarımız, yavrularımız buradan eğitimlerini alarak hayatının bundan sonrasını daha rahat idame ettirebilir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim