Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Küçük Sanayi Sitesi yönetimi ile bir araya geldi. Sanayi esnafının ortak talepleri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda daha sonra Başkan Özcan ve site yöneticileri tarafından inceleme gezisi gerçekleştirildi.

Bolu Küçük Sanayi Sitesi esnaflarının ortak taleplerini dinlemek üzere sanayi sitesine bir ziyaret gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sanayi sitesi yöneticileri ile de bir toplantı yaptı. Toplantının ardından Başkan Özcan ve sanayi sitesi yöneticileri, ilk olarak sanayi camisinde incelemelerde bulundu. Cami bahçesinin peyzaj düzenlemesi ve zemin taş döşemesinin yenilenmesi için daire müdürlerine talimat veren Başkan Özcan, sanayi sitesi girişinde bulunan kavşakta da incelemelerde bulundu.

Başkan Özcan daha sonra sanayi sitesi yöneticilerine, Çıkınlar Mahallesi’nde Bolu Belediyesi tarafından yeni yapılan ılık asfalt uygulamasını gösterdi. Sıcak asfalta göre daha az maliyeti olan ve daha hızlı yapılabilen asfalt uygulamasının sanayi sitesinde ihtiyaç duyulan yerlerde de uygulanabileceğini belirten Özcan, bu asfaltın uygulanabilmesi için 3 milyon TL’nin üzerinde yeni araç ve ekipman yatırımı yaptıklarını ve kısa sürede bazı noktalarda çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim