Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, olimpik yüzme havuzu açılışına davet edilmediğini belirterek, “Şehre hayırlı bir hizmet yapılıyor, şehrin eminin oraya davet edilmesine gerek görülmüyor. Niye davet etmiyorsunuz” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Yapımı tamamlanan olimpik yüzme havuzu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımında düzenlenen törenle açıldı. Törene Bolu Valisi Erkan Kılıç ile AK Parti Milletvekilleri, yöneticiler ve il protokolü de katıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise programda yer almadı.

“BİR DE DAVET ETSEYDİNİZ”

Bolu Belediye Meclisi Ekim Ayı 1. Oturumunda, açılışa davet edilmediğini belirten Özcan, tepki göstererek, “Bir de davet etseydiniz şehrin belediye başkanını… Yani, bugün bitti mi? Açılışı yapıldı. 2016’da yapılacak yazıyordu bitiş tarihi. Şehre hayırlı bir hizmet yapılıyor, şehrin emininin oraya davet edilmesine gerek görülmüyor. Üstelik eskiden bir de CHP üyesiydik, şimdi bir de bağımsızız. Niye davet etmiyorsunuz? Öyle şey mi olur” dedi.

“BİZ HER AÇILIŞA DAVET EDİYORUZ”

Özcan, AK Partili isimlerin açılışlara davet edildiğini aktararak, “Orada gidip bir konuşma yapıp, ‘Burası 2016’da bitecek yazıyordu niye 7 yıl sonra bitti’ diye soracak mıydım zannediyorsun? Sormayacaktım. Biz her açılışa davet ediyoruz arkadaşları” ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilisim