Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Kayseri’de düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı. Esnaf ve vatandaşla biraraya gelen Başkan Özcan’a Kayserililer yoğun ilgi gösterdi. Başkan Özcan; “Kayseri, tekrar görüşmek üzere” diyerek sosyal medya hesabından da paylaşımda bulundu.

HABER: ASLI AKIŞ

CHP, belediye başkanlarını Kayseri'de üç gün süren çalıştayda buluşturdu. Sunumlar, atölye çalışmaları ve toplantılar yapıldığı Çalıştay’a Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yanı sıra Milletvekilleri ve CHP'li Belediye Başkanları da hazır bulundu.

DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTILAR

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından Kayseri'de düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı'na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. CHP’li belediyelerinin başarılı hizmetlerini artırmak ve vatandaşın derdine çözüm bulmak amacıyla gerçekleşen toplantıda belediye başkanları deneyimlerini paylaştı. Çalıştay’da CHP’li belediyelerin kara kış paketi de ele alındı. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor geçecek kış mevsiminde kimsenin aç ve açıkta bırakılmaması istendi.

BAŞKAN ÖZCAN’A SICAK İLGİ

Çalıştay kapsamında bulunduğu Kayseri’de esnaf ziyareti de gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Kayseri halkının sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Özcan vatandaşla bol bol sohbet ederken, gelen fotoğraf tekliflerini geri çevirmedi.  Başkan Özcan soğuk ve karlı Kayseri de vatandaşın sıcak ilgisiyle ısındı.

Editör: TE Bilisim