Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ramazan Bayramının ilk gününde görevi başındaki belediye personellerini yalnız bırakmadı. 

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ramazan Bayramı’nın birinci günü aşevi çalışanlarını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Her bayram olduğu gibi bu yılda bayramın ilk günü Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, burada görev başında olan personellerinin bayramlarını kutladı.

Her gün binlerce ihtiyaç sahibine sıcak yemek ulaştıran çalışanların önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Özcan, daha sonra ise ihtiyaç sahiplerine öğle yemeği ulaştıracak sefertaslarını doldurdu.

“İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA SICAK YEMEK ULAŞTIRIYORUZ”

Başkan Özcan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ziyaretinin ardından açıklamada bulunarak; “Biz korona süreci boyunca aş evimiz kapalı olduğu için bizden sıcak talep eden ihtiyaç sahibi bütün insanlara yemek vereceğimizi söylemiştik. Günde yaklaşık 300 aileye 4 kişiden çarparsanız 100’ün üzerinde insanın sıcak yemek yemesi anlamına geliyor. Bu hizmetimizde devam ediyoruz. Korona virüs salgını öncesinde yine bu şekilde evlere yemek hizmeti vardı. Anca bu süreçte 4’e katlanmış oldu. Ekiplerimizde özverili bir şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor. Sokağa çıkma yasağının ikinci günüde de önemli bir sorun yaşanmadı. Bazı vatandaşlarımızı ekmek ve benzeri talepleri oldu. Onlarda belediye ekiplerimizce hızlı bir şekilde karşılandı. Şu an için bayramla ilgili çok şükür bir sorunumuz yok. Ben Bolulu vatandaşlarımızın evlerinde kalarak huzurlu, mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. İnşallah kurban bayramında kısıtlamaların tamamen kalktığı yine geçmişte olduğu gibi büyüklerimize koşarak gittiğimiz, ellerini öperek hayır dualarını aldığımız güzel bayramlar yaşarız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim