Bolu’nun en gözde tabiat parklarından biri olan ve yılda 600 bine yakın yerli ve yabancı turist ağırlayan Gölcük işletmesi Boluspor’a devredildi.

Geçmiş dönem Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın 2012 senesinde işletmesinin Bolu Belediyespor’a verildi Gölcük Tabiat Parkı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından Boluspor’a devredildi. Pandemi öncesinde yıllık 600 bine yakın yerli ve yabancı turistti ağırlayan ve 2 milyonun üzerinde geliri olan Gölcük Boluspor’a büyük bir gelir kaynağı olacak.

Bolu Belediyespor’un da ana gelir kaynağı olan ve birçok branşın devamı için önem arz eden gelir kapısının Boluspor’a devredilmesi Belediyespor’un geleceğini düşündürdü.

11 Mayıs Salı günü düzenlenen Şeffaf Masa programında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konuyla ilgili, “Belediyespor’un yüzde 90 geliri Bolu Belediyesi tarafından karşılanıyor, Sultanlar ligine çıkma başarısı göstermiş bir Voleybol takımımız var. O takımı da destekleyip ilk olarak ligde kalmak ve sonrasında üst sıralara oynamak için çalışmalarımızı planlıyoruz.” ifadelerine yer vermişti.

Editör: TE Bilisim