Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu sabah antikor testi yaptırdığını ve test sonucunda daha önce virüse yakalanarak hastalığı geçirdiğini açıkladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, makamında düzenlediği basın toplantısında, bu sabah hastaneye giderek antikor testi yaptırdığını ve test sonucunda Covid-19 hastalığını daha önce geçirmiş olduğunu öğrendiğini açıkladı.

“HİÇBİR BELİRTİ GÖSTERMEDEN BU HASTALIĞI ATLATAN İNSANLAR VAR”

Başkan Özcan, konuyla ilgili açıklamasında, “Öyle bir hastalık ki, kimin geçirip geçirmediği belli değil. Ne zamandır aklımdaydı, bu sabah hastaneye gittim ve antikor testi yaptırdım. Kovid hastalığını öncesinde geçirdiğim ortaya çıktı. Ben, bu hastalığı geçirmişim, ne zaman geçirdim onu dahi bilmiyorum. Benim gibi hiçbir belirti göstermeden bu hastalığı atlatan insanlar var.

“ÖNEMLİ OLAN DÜZENLİ TEST YAPTIRIP VİRÜSÜ TAŞIYORSAK BULAŞTIRMAMAMIZ”

Bizim kaygımız; yaşlı ve kronik hastalara göre sağlıklı bir bireyin Covid’den zarar görme ihtimali çok daha az. Bizim gibi insanların, bu testleri düzenli yaptırıp, eğer virüsü taşıyorsa bulaştırmaması önemli. Başından beri bunları söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim