Bolu’nun Babası, Bolu İzzet Baysal Üniversitesinin kurucusu Hayırsever İzzet Baysal, aramızdan ayrılışının 21. Yılında anıt mezarı başında düzenlenen törenlerle anıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, anma töreninde yaptığı konuşmada İzzet Baysal Kültür Merkezinin temelini yıl sonunda atmayı planladıklarını açıkladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Bolu’ya sayısız eser kazandıran İzzet Baysal Vakfının kurucusu, Bolu’nun mimarı büyük hayırsever Merhum İzzet Baysal’ın vefatının 21. yılı nedeniyle Anıt Mezarında anma töreni düzenlendi.

Törende konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İtfaiye Müdürlüğünün kısa sürede bulunduğu alandan taşınacağını ve bu bölgeye İzzet Baysal Kültür Merkezimi yapılacağının müjdesini verdi.

Başkan Özcan, yıl sonunda temel atma törenini gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek; “Buradan bir müjde vermek istiyorum. İnşallah bu sene itfaiye binamızı taşıyoruz. İtfaiyenin bulunduğu alana İzzet Baysal Kültür Merkezimizi yapmayı planlıyoruz. Ve yine her şey yolunda giderse inşallah yıl sonunda bu değerli hazirunla birlikte temel atma törenini hep birlikte gerçekleştiririz. Babamızın ismini bir yerde daha yaşatmış oluruz diye düşünüyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim