Boluspor’da başkanlığa Savaş Abak’ın seçilmesinin ardından bütün kademelerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı beyazlı yöneticiler hem kulübe destek oluyor hemde Bolu’da iş yaşantısını sürdüren firmalara ziyaretlerini sürdürüyor. Boluspor Kulübü Başkan Vekili Abdullah Alemdar ise, kulübün içinde bulunduğu mali yapıyla ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Vekili Alemdar, Bolu’da bulunan büyük şirketlere çağrıda bulunarak; “Bizim şu anda en büyük problemimiz şu. Bu firmalarımızdan bizim göğüs reklamlarımıza diğer büyük reklamlarımıza girmelerini bekliyoruz. Biz Bolu dışında herhangi bir firmanın burada reklamını görmek istemiyoruz” dedi

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Kamera: Servet Gökçek

“YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Alemdar, yönetim kurulunda bulunan yöneticilere teşekkür ederek; “Bu konuda başkanımızın teveccühleri çok önemli. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın hepsinin ortaya koyduğu bir vizyon var. Herkes karınca kararınca elinden geldiği kadar hatta elinden geldiğinin çok daha fazlasını vererek kulübü belli bir noktaya getirmeye çalışıyorlar. Hepsine buradan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“SİFTAH YAPMADIKLARI HALDE BİZLERE DESTEK OLAN ESNAFLARIMIZ VAR”

Alemdar, siftah yapmadıkları halde kırmızı beyazlı kulübe destek olan esnafların olduğunun altını çizerek; “Bizlere destek veren kurumlar var. En başta Valimiz, Özel İdaremiz, Bolu Belediyemiz diğer resmi kurumlarında hepsine ayrıca teşekkür ediyorum. Birde en büyük teşekkürü taraftarımıza ve küçük ve orta ölçekli esnafımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten hep bizim yanımızdalar. Her şey maddiyat değil, gerçekten siftah yapmadıkları halde bizlere destek olan esnaflarımız var. Bunlara da çok müteşekkiriz” dedi.

“BOLU’DAN İLK 500’E GİREN FİRMALARIMIZIN DUYARLI OLMASINI İSTİYORUZ”

Boluspor Kulübü Başkan Vekili Alemdar son olarak Bolu’da iş hayatını sürdüren büyük ölçekli firmalara da çağrıda bulunarak; “Ama birde sitemim var. Bolu’da ilk 500’e giren firmalar var. Bunlardan 10 tanesi Bolu’da. Bu bizim için çok büyük gurur kaynağı. Bunlar için çok gururlandık. Bunlar tabi Bolumuza istihdam da sağlıyorlar, insanımıza iş te veriyorlar ama Bolu’nun iki tane gerçeği var. Bir tanesi İzzet Baysal Allah rahmet eylesin. İkincisi de Boluspor. İki değer bizim dokunulmazımız, orta değerimiz. Bu konuda diğer illere baktığımda hepsi takımlarının önüne yazdırıyor. İnanın bunu Iğdırspor bile bunu başarmış. Bizim şu anda en büyük problemimiz şu. Bu firmalarımızdan bizim göğüs reklamlarımıza diğer büyük reklamlarımıza girmelerini bekliyoruz. Biz Bolu dışında herhangi bir firmanın burada reklamını görmek istemiyoruz. Bunu mecbur bırakırlarsa bunu da yaparız. Ama öncelikle bu ilk 500’e giren firmalarımızın duyarlı olmasını istiyoruz. Ayrıca bunun dışında bizim organizemizde ve diğer sanayi kuruluşlarımızdan da ciddi anlamda destek bekliyoruz. Şuanda bunlar yapılıyor. Gerçekten belli bir noktaya gelindi. Ama bu tamamen başkanın ve yönetimin iradesiyle olan şeyler. Ama bunlar bir yere kadar olacak. Bir yerden sonra kulübün gerçek anlamda bu desteklere ihtiyacı var. Bu konuda ben duyarlılık bekliyorum. İnşallah sesimi duyurabilirim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim