Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturulduğunu söyledi. Kriz masasının başına Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’i getirdiklerini kaydetti ve cep telefonu numarasını Bolu halkı ile paylaştı.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, düzenlediği basın toplantısında 4 günlük sokağa çıkma yasağının getirildiği Ramazan Bayramı süresince Boluluların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için kriz masası kurulduğunu duyurdu. Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve danışmanı İsmail Özgünevlioğlu’nun cep telefonunu numarasını verdi.

“HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALDIK”

Başkan Tanju Özcan, Bolulu vatandaşların sıkıntısız bir bayram geçirmesi ve 24 saat erişim imkanı sağlaması için gerekli tedbirlerin alındığının altını çizerek; “Belediyemiz bünyesinde bir kriz masası oluşturduk. Bu kriz masasının başına da belediye başkan yardımcımız Rasim Özdemir’i getirdik. Vatandaşlarımız 444 26 58 numaralı belediye hattını her türlü ihtiyaçları için 24 saat arayabilirler.  444 26 58 numaralı hatta ulaşamadım veya ulaştım ama işinin görülmediğini söyleyen vatandaşlarımız Rasim Özdemir’e cep telefonundan ulaşabilirler. Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in cep telefon numarası 0 505 802 12 74’tür. Benim numaramı vatandaşlarımız biliyorlar. Danışmanım İsmail Özgünevlioğlu’nun da telefon numarasını paylaşmak istiyorum. Danışmanım İsmail Özgünevlioğlu’nun cep telefon numarası 0532 472 31 66’dır. Bu numaralara da her türlü ihtiyaç için 24 saat erişim imkanı sağlamak istiyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu, ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde giderildiği bir bayram yaşatmak istiyoruz. Her türlü tedbiri aldık ancak ön göremediğimiz bir durum olursa diye ekstra bir kriz masası kurduk. Kriz masasının başındaki Başkan Yardımcımızın telefon numarasını, kendi  danışmanımın numarasını da her türlü ihtiyaçta arayabilirler” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim