Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da beş hastayı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Yılmaz ev ziyaretlerinin ardından Devlet Hastanesi Merkez Ünitede tedavi gören hastaları da odalarında ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından haftanın her Perşembe günü gerçekleştirilen hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da beş hastayı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalarla ve hasta yakınları ile sohbet eden Yılmaz, gerek hastalıklarının tedavisi konusunda gerek diğer her konuda yanlarında olduklarını dile getirdi. Başkan Yılmaz ev ziyaretlerinin ardından Devlet Hastanesi Merkez Ünitede tedavi gören hastaları da odalarında ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz bu hafta ki ziyaretlerinde; Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Timuçin Erem, Sağlık İl Müdür Yardımcısı Şerife Koçyiğit, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şevki Erkal, Kamu Hastaneler Birliği İdari Hizmetler Başkanı Taner Laçin, Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Erdal Dilekçi, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, AİBÜ Başhekim Yardımcısı Ali Can Önal ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel de eşlik etti.

Editör: TE Bilisim