Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz her hafta gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta on hastayı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından her hafta organize edilen hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta on hastayı evlerinde ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ziyaretlerinde hastalarla yakından ilgilenerek acil şifalar diledi. Yılmaz, hasta yakınlarından da hastalarla ilgili bilgiler alarak her zaman her konuda yanlarında olduklarını ifade etti.

Başkan Yılmaz’a bu haftaki ziyaretlerinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Başkanı Şevki Erkal, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Taner Laçin, Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Hicran Çağalı, Bolu Belediyesi Kurum Doktoru Gülsüm Öncü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler, AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Emine Aydemir ve Kızılay yetkilileri de eşlik etti.

Editör: TE Bilisim