Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz 18 Haziran Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Aile toplumun çekirdeğidir. Rol modeli babalarımız ise ailelerimizin en önemli gücüdür” diyen Başkan Yılmaz” ailelerini maddi ve manevi olarak ayakta tutmak için özveriyle çalışan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü can-ı gönülden kutluyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Yılmaz’ın mesajı şöyle: “Babalarımız tutunduğumuz dalımız, sığındığımız limanımızdır. Bizlerden şefkatini ve sevgisini esirgemeyen babalarımız, aynı zamanda ilk dayanağımız, ilk kahramanlarımızdır. Onlar yaşam boyu varlıkları ile, omzumuzdaki elleri ile bize güç verir. Babalarımız şefkatin ve cesaretin, fedakarlık ve gücün, sevgi ve saygının aynı bedende varlık buluşunu simgeler. Babalarımız aile değerlerinin sahiplenilmesinde ve kuşaklar boyu yaşatılmasında en büyük güvencemizdir.

Babalar günü vesilesiyle başta her türlü zorluğa ve yoksulluğa rağmen geçimimizi çobanlık yaparak sağlayan, bizleri bugünlere ulaştıran sevgili babamı rahmetle anıyorum. Onları sadece bir gün değil her gün sevgi ve saygıyla anmak gerektiği düşüncemi paylaşıyor; tüm babalarımızın babalar gününü can-ı gönülden kutluyorum.”

Editör: TE Bilisim