Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da beş hastayı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından her hafta organize edilen ‘Hasta Ziyaretleri’ kapsamında bu hafta da beş hastayı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretlerinde hastalara moral olan ve herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını da soran Yılmaz, “Bizler her zaman sizin yanınızdayız, herhangi bir isteğiniz, ihtiyacınız olduğunda sadece burada değil her zaman bize ulaşabilirsiniz” dedi.

Başkan Yılmaz’a bu haftaki ziyaretlerinde, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şevki Erkal, Kamu Hastaneler Birliği İdari Hizmetler Başkanı Taner Laçin, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Şerife Koçyiğit, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, AİBÜ Başhekim Yardımcısı Ali Can Önal, Belediye Kurum Hekimi Gülsüm Öncü, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Dinç ve AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ’da eşlik etti.

Editör: TE Bilisim