Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, tranfer gündemi ve takımın durumu ile ilgili Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a açıklamalarda bulundu.

Öne çıkanlar şu şekilde:

"Beşiktaş'tan sadece Franco'yu istedik. Görüşmelerimiz devam ediyor. Milosevic'i düşünmüyoruz. İmza söz konusu şu an değil."

“TÜRKİYE'NİN EN İYİ İKİ KALECİSİNİ ALDIK”

“Beklemediğimiz sonuçları alamadık. Oyuncuların cezalı olması var ve şans da gerekiyor. Eksik yerlere transferleri yaptık, Manisaspor maçı ile çıkışa geçeceğiz. Boluspor geçen sene ile beraber çıkışa geçti. Takımın iyi oynarsa taraftar sayısı da artıyor. Potansiyel var. Başarı varsa taraftar geliyor. İnşallah bundan sonra toparlanırız. Türkiye'nin en iyi iki kalecisini aldık. Aldığımız transferler bu ligin en iyi topçuları ama uyum sorunu oldu. Transferde hata yaptığımızı düşünmüyorum. Boluspor iyi bir marka ve iyi bir kulüp. Transferlerimiz nokta transferler ama bazen futbol tutmuyor. İnşallah Boluspor hızlı şekilde çıkışa devam eder.”

ERTUĞRUL TAŞKIRAN TRANSFERİ

“Bu transferde Boluspor'a yardımcı olan (sponsor) başkan yardımcısı Oktay Ercan'dır. Boluspor'un borcu da kimseye yok. Bunu söyleyen insanlar Boluspor'un mali yapısını baksınlar. Bu paranın içerisinde Melih Okutan da var. İnşallah bize değer katacaklar. Sponsorumuz vermiştir. Bunları konuşmak da doğru değil.”

“Sportif Direktör Kazım Bey ile yollarımızı ayırdık. Heyecanını kaybetmişti, kendisine de hayırlı olsun.”

Editör: TE Bilisim