Boluspor, Balıkesirspor maçı hazırlıklarına devam ederken, Başkan Necip Çarıkçı çalışmayı yakından takip etti. Hafta sonu oynanacak olan karşılaşmaya çok önem veren Başkan Çarıkçı hem oyuncular hem de teknik direktör Fuat Çapa ile görüştü.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, mesaisini Karaçayır’da geçiriyor. İki haftadır alınan sonuçların ardından Balıkesirspor maçına çok önem verilirken, teknik heyetin ardından Başkan’da oyuncularla bir araya geliyor.

Geçtiğimiz gün yapılan çalışmayı yakından takip eden Başkan Necip Çarıkçı, oyuncularla görüştü. İlk olarak kaptanlardan Özgür İleri ile görüşen Çarıkçı tecrübeli oyuncudan takım hakkında bilgiler aldı.

Balıkesirspor maçını mutlak kazanmak istediklerini ifade ederken gidişattan hiç memnun olmadığını söyleyen Çarıkcı; “Biz sizlere her türlü güvenimizi gösteriyoruz. Sizin gerçek yüzünüz bu değil. Kötü gidişe Balıkesirspor ile son verelim” dedi.

Takım kaptanlarından Özgür İleri ise üzerlerinde bir şansızlık olduğunu ve bunu bu maçla kıracaklarını Başkan Çarıkçı’ya ifade ederken; “Bizde gerçekten alınan sonuçlara çok üzülüyoruz. Şanssız olduğumuzu görüyoruz. Ama en kısa zamanda yine eski günlere dönmek için mücadele edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Necip Çarıkçı, daha sonra tecrübeli oyuncu İshak Çakmak ile de bir görüşme yaptı. Görüşmede teknik direktör Fuat Çapa ve yöneticilerde bulundu. Kendilerine Balıkesirspor maçından başarılar dileyen Necip Çarıkçı; “Çıkın aslanlar gibi mücadele edin ve 3 puanla maçı sonlandırın” dedi.

Tecrübeli futbolcu İshak Çakmak ise, “Kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu maçta herkesin yüzünü güldüreceğiz. Buna inanıyoruz. Sizde inanın” diyerek camiaya mesaj verdi.

Editör: TE Bilisim