Bolu’da 2020 yılında göreve başlayan Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş adeta halkın içinden biri oldu. Veteranlar futbol turnuvasında Press 14 takımında mücadele eden oynadığı futbolla dikkat çeken Bektaş, santrafor mevkiinde attığı gollerle dikkat çekiyor.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Halk insanı olan ve iki sene önce göreve başlaması ile Bolu’da vatandaşlarla iç içe olup onlarla spor yapan Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş Veteranlar futbol turnuvasında futbolculuğu ile dikkat çekiyor.

Veteranlar futbol turnuvasında Basın Pres 14 takımında oynayıp takımın gol silahı olan Başsavcısı Ahmet Bektaş son maçta adeta süper lig golcülerini aratmadı. Takımının HTS Dizayn karşısında aldığı 5-2’lik galibiyeti sonrası rakip filelere 3 gol atarken galibiyeti getiren oyuncu oldu.

Karşılaşmalarda futbol bilgisi ile zaman zaman öne çıkıp kenar yönetime futbol konusunda bilgiler veren Bektaş, hem iyi bir futbolcu hemde iyi bir teknik adam olduğunu gösteriyor.

Takımını galibiyete taşıyan ve 3 golü atan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş turnuva boyunca kendinden çok söz ettireceğine benziyor.

Editör: TE Bilisim