Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, 2020-2021 adli yıl açılışı nedeniyle yayımladığı mesajında, “Adalet toplum ile devlet arasında manevi bağdır. Ülkemizin adalet güneşi ile sonsuza dek baki kalması en büyük dileğimizdir. 2020-2021 adli yılın ülkemize, milletimize, insanlığa ve dünyaya barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş 2020-2021 adli yıl açılışı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“İNSAN VE DİĞER YARATILANLAR ARASINDAKİ FARK AKILDAN ZİYADE ADALET DUYGUSUDUR”

Mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da kutlayan Bektaş, şu ifadeleri kullandı;

Medeni toplumların yegâne meşruiyet kaynağı hukuka uygunluk ve kutsal adalet duygusunun toplumda yerleşmiş bulunmasıdır. İnsan ve diğer yaratılanlar arasındaki yaratılıştan gelen esas fark, akıldan ziyade adalet duygusudur.

“ADALET TOPLUM İLE DEVLET ARASINDA MANEVİ BAĞDIR”

Adalet toplum ile devlet arasında manevi bağdır. Büyük medeniyetler adalet ile yükselmiş adalet güneşinin sönmesi ile yok olmuşlardır. Ülkemizin adalet güneşi ile sonsuza dek baki kalması en büyük dileğimizdir.

Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu ülke uğruna canını veren aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum. 2020-2021 adli yılın ülkemize, milletimize, insanlığa ve dünyaya barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Editör: TE Bilisim