Yeniden Refah Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Faruk Bayrakdar, Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılan protestolar sırasında Kâbe figürlü görselin yere serilmesinin kutsal değerlere saygısızlık olduğunu dile getirerek, “İslam’a saldırarak kendilerini özgürlük temsilcisi zannedenler aslında özgürlüğü aşmaktadırlar. Protesto her insanın doğal hakkıdır fakat sapkın ruhlu kişiler tarafından yapılan bu terbiyesiz davranışa devletimiz gereğini yapmalıdır. İnancımıza ve kutsal değerlerimize yapılan bu provakatif saldırı cezasız kalmamalıdır” dedi.

İslam’a yapılan her türlü saygısızlığın karşısında olduklarını belirten Bayrakdar; “Boğaziçi Üniversitesi’nde rektör atamasını protesto sırasında açılan bir sergide dinimizin kutsal ve mukaddes mekanı Kabe’nin tahrif edildiği bir resim sergilenmiştir.

Malcolm X’in de ifade ettiği gibi “İslam’a sövmekten başka fikri olmayanlar; fikrin değil, İslam’a sövmenin özgürlüğünü istiyorlar.”  İslam’a saldırarak kendilerini özgürlük temsilcisi zannedenler aslında özgürlüğü aşmaktadırlar. Tam ifadesiyle özgürlüğün altına sığınmaktadırlar. Müslümanların izzetli duruşunu hazmedemeyenler bilmelidir ki karşılarında her daim bizler olacağız” diye konuştu.

“SİNEKLERLE UĞRAŞMAYIP BATAKLIĞIN KURUTULMASI GEREKLİDİR”

Bayrakdar, kutsal değerlere yapılan saygısızlığın cezasız kalmaması gerektiğini ifade ederek, “Protesto her insanın doğal hakkıdır fakat sapkın ruhlu kişiler tarafından yapılan bu terbiyesiz davranışa devletimiz gereğini yapmalıdır. İnancımıza ve kutsal değerlerimize yapılan bu provakatif saldırı cezasız kalmamalıdır. Yapılan bu tarz ahlaksızlıklar İstanbul Sözleşmesi ile kamufle edilmektedir. İstanbul Sözleşmesi en yakın zamanda kaldırılmalı, sineklerle uğraşmayıp bataklığın kurutulması gereklidir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim