Kurban Bayramı'nın ikinci gününde piknik yapmak isteyen vatandaşlar, yeşil alanlara akın ederek tatilin keyfini sürdü. Doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı tatilcilerin akınına uğradı. Tabiat parkında gelenler büyüleyen manzara eşliğinde göl çevresinde yürüdü, bisiklete bindi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Aslı Akış

Bayramın ilk gününde kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlar, ikinci günde piknik alanlarına giderek mangal yaktı. Başta kente yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta bulunan ve her mevsim doğal güzelliğiyle ilgi çeken Gölcük Tabiat Parkı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Bayramı doğayla iç içe geçirmek isteyenlerin tercih ettiği Tabiat parkına akın eden bazı vatandaşlar da göl çevresinde yürüyüş yaptı, bisiklete ve golf aracına bindi.

İstanbul ve Ankara gibi kente yakın iller olmak üzere Türkiye'nin birçok şehrinden gelen ziyaretçiler, yeşil alanlarda ailesiyle birlikte vakit geçirdi hem eğlendi hem de bayram tatilinin keyfini sürdü. Bazı tatilciler ise izin verilen piknik alanlarında mangal yakarak keyifli vakit geçirdi.

Güneşli havada piknik yapan tatilciler, çimlere uzanıp adeta doğanın tadını çıkardı. Bazı vatandaşların ağaç gölgesinde uyuması, doğanın güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Öte yandan tatilin ilerleyen günlerinde piknik alanlarının daha da kalabalık olması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim