Bolu Valiliğince Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın ilk gününde Kent Meydanı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Törene il protokolünün yanı sıra Bolulu vatandaşlar da ilgi gösterdi. Protokol üyeleri bayramlaşmanın ardından huzurevini ve Bahçelievler Polis Karakolu’nu ziyaret etti.

Ramazan Bayramı’nın birinci günü Kent Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Muammer Alper, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Yardımcıları Mustafa Kemal Keskin ile Ahmet Atılkan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Güzel, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindeki ilimiz protokolü düzenlenen bayramlaşma programına gelenleri karşılayarak onlarla tek tek  bayramlaştılar.

“BİRLİKTE DAHA HUZURLU BAYRAMLARA ERİŞMENİN SEVİNCİNİ YAŞAYALIM”

 Tören yaptığı konuşmada Ramazan Ayı’nı Bolu olarak huzur içerisinde geçirdiklerini ifade eden Vali Baruş, “Bu ay fakirlere yardım etmek, kimsesizlerle dertlerini paylaşmak, yetimlerin ve öksüzlerin elinden tutmak için bir vesile oldu. Ramazan Ayı’nda yoksullara, fakirlere kol kanat geren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, vatandaşlarımıza, iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bolu bu bakımdan gerçekten çok şanslı bir il, hayırseveri çok olan bir il. Ama bu geleneği Ramazan Ayı’ndan sonra da devam ettirmeliyiz. Çünkü toplum olarak birliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya ülkemizin içinde bulunduğu durum itibariyle çok ihtiyacımız var. Lütfen bu kardeşliği devam ettirelim ve gelecekte çok daha mutlu, çok daha huzurlu bayramlara erişmenin sevincini yaşayalım. Ben tekrar Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Bolu’daki tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Sağlık ve huzur içerisinde aileleri ile birlikte sizlere ve vatandaşlarımıza mutlu bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Kent Meydanı’ndaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri ilk olarak Huzur evi sakinlerini ardında da Bahçelievler Polis Karakolu’nda görevli polis memurlarını ziyaret etti.

 

Editör: TE Bilisim