“TÜRKİYE İSRAİL İLE ASLA BİR ARAYA GELEMEZ”

Bolu Anadolu Gençlik Derneği, İsrail Cumhurbaşkanı Yitrak Herzog’un Türkiye’ye gelecek olmasının Türkiye Müslümanları için ancak bir utanç sebebi olduğunu ifade ederek; “Eli kanlı terörist temsilcisi İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog’u ülkemizde istemiyoruz’ sloganları ile bir araya gelerek , “Türkiye İsrail ile asla bir araya gelemez” dedi.

Haber: Aslı Akış

Anadolu Gençlik Derneği Bolu Şubesi İsrail Başbakanının ülke ziyaretini protesto etmek için Kadı Camii önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamaya Anadolu Gençlik Vakfı, Bolu İHH ve Milli Gençlik Vakfı Bolu Şubesi Üyeleri de destek verdi.

“MAZLUM COĞRAFYADA HER GÜN AĞIR BEDELLER ÖDENİYOR”

Grup adına açıklamayı yapan Anadolu Gençlik Derneği Bolu İl Başkan Yardımcısı Fatih Çağlar, İslam alemine yapılan saldırılara da dikkat çekerek; “Zulmün ve terörün tüm yüzlerini gördüğümüz zamanlardan geçmekteyiz. İslam alemi ve mazlum tüm coğrafya her gün ağır bedeller ödemeye ve acılar çekmeye devam ediyor.

“HAREMİMİZ MESCİDİ AKSA HER GÜN TERÖRİST İSRAİLLİLER TARAFINDAN BASILIYOR”

Yönümüzü nereye dönsek bir yakarış, bir feryat yüreklerimizi sızlatıyor. Ve atılması gereken adımlar ne kadar gecikse vebali bir o kadar büyüyor. Haremimiz olan Mescidi Aksa her gün terörist İsrailliler tarafından basılıyor, Müslümanların izzeti çiğnenmeye devam ediyor.

Terörist İsrail’in işgalleri sebebiyle müslüman yurdu her gün kan ağlıyor. Yıllardır süregelen zulümler devam ederken, Terörist İsrail’in başı Yitrak Herzog’un Türkiye’ye gelecek olması Türkiye müslümanları için ancak bir utanç sebebidir” şeklinde konuştu.

“HERZOG’UN NASIL TEKLİF VEYA TEHDİTLE GELECEĞİ ENDİŞELENDİRMEKTEDİR”

Tarih boyunca bu topraklarda İslam âlemine öncülük yapıldığını ve bugün bu durumun aksine Siyonizm’e olan yakınlaşmanın kabul edilemeyeceğini belirten Fatih Çağlar; “Müslüman milletimizin yüzyıllardır İslam alemine öncülük ve önderlik yapmışken böyle bir utançla karşı karşıya kalması, şerefli tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir. Yıllar önce Şimon Perez’in Millet Meclisimizde yaptığı konuşmanın hala sızısı yüreklerimizde iken, Yitrak Herzog’un Türkiye’ye nasıl bir teklif veya tehditle geleceği ise bizleri endişelendirmektedir.

İki devletli çözüm önerileri ile gündeme gelen Yitrak, çözümlerin değil terör faaliyelerinin öncülerindendir. Müslümanların hangi sorununa çözüm bulmuştur, Mescidimize yapılan hangi saldırıyı önlemiştir. Tek yaptıkları ellerindeki sermaye ve medya gücü ile müslümanları sıkıştırmaktır.

“KATLİAMLAR, İŞGALLER, TECAVÜZLER AYAN BEYAN ORTADADIR”

Siyonist lobilerin ve Dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetleri ayan beyan ortadadır.  Görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir”  ifadelerini kullandı.

“ALLAH’TAN KORKUN, ALLAH’A GÜVENİN, AHİRETİNİZİ DÜŞÜNÜN”

Çağlar, Müslüman liderlerin teröristlere tepki vermesi gereken yerde işbirliği için yarıştığını üzülerek gördüklerini vurgulayarak;  “Allah’tan korkun, Allah’tan korkun, Allah’a güvenin, ahiretinizi düşünün”.  Aynı şekilde müslüman halkların Filistin davasına gerekli önemi vermemesi ise ayrı bir vakadır. Filistin davası için gayret göstermek İmanımızın ve insanlığımızın bir gereğidir.

“ALLAH’IN LANETİ ZALİMLERİN ÜZERİNE OLSUN”  

Elbet bir gün toprak olacağız, tek gayemiz Allah’ın rızasıdır. Haysiyetimizle yaşayalım ki, şerefli bir ölüm bizi bulsun.  Allah’ın laneti zalimlerin üzerine olsun, Allah’ın laneti tüm işbirlikçilerin üzerine olsun, Allah’ın laneti İslam alemi arasında nifak saçanların üzerine olsun. Zafer İslam'ındır. Zafer Allah’ındır. Allah’ın yardımı ise mücahitlerledir” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim