Boluspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Çapa; “Şunu net bir şekilde gördük sayı olarak yetersiziz. Geçen sezon olduğu gibi sezon içerisinde yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak için yapmamız gereken transferler var. Beklediğimiz transferleri hala yapamadık. Bazı mevkilerimiz alternatifsiz” dedi.

Çapa sözlerine şöyle devam etti: "Hazırlık dönemindeki sonuçtan ziyade oynamış olduğunuz oyun daha önemli. Bugün 45-50 dakika iyi bir Boluspor vardı. Hafta içerisinde yapmış olduğumuz çalışmaları çok net bir şekilde gördük. Ama ilerleyen dakikalarda istediklerimizi göremedik bu da bir gerçek. Gayet normal. Bu tür karşılaşmalarda 45 dakikanın ardından ilk 11'in tamamı değişiyor. Bizim maalesef sayımız yeterli olmadığından dolayı bazı oyuncularımızı 90 dakika oynatmak zorunda kaldık. Bugün bizim için önemli olan hafta içerisinde yaptığımız çalışmaları görmek ve sakatlık vermeden karşılaşmayı bitirmekti. Ciddi bir rakiple oynadık. Geçen sezonun iyi takımlarından bir tanesi Antalyaspor. Şunu net bir şekilde gördük sayı olarak yetersiziz. Geçen sezon olduğu gibi sezon içerisinde yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak için yapmamız gereken transferler var. Beklediğimiz transferleri hala yapamadık. Bazı mevkilerimiz alternatifsiz. Ama yönetim şuan görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncuların geç gelmesi dezavantaj. Çünkü bu süreçten sonra bize gelecek oyuncu ligin ilk haftasında bize katkı sağlayamayacak. Çünkü genelde oyuncular tatilden gelecekler. Hazır olan oyuncu gelirse sıkıntı yok. O açıdan biraz geç kaldık. Bu bir gerçek."

Editör: TE Bilisim