Bolu Genç İş Adamları Derneği (BOGİAD) Başkanı Erkan Bektaş, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gazetecilere sürpriz bir kutlama düzenledi.

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle, ilimizde yayın yapan ulusal ve yerel medya mensuplarını ağırlayan Bektaş, Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyelerine bayram hediyesi olarak Park Kafe indirim kartı hediye etti.

BÜLENT VELİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Park Kafe’de düzenlenen kutlamaya AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu MÜSİAD Başkanı Abdullah Abat, BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve ilimizde görev yapan gazeteciler katıldı. 24 Temmuz Basın Bayramına özel hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından bir açıklama yapan BGC Başkanı Bülent Velioğlu; “Öncelikle bu günümüzü unutmayan ve bizlere böylesine güzel bir sürpriz hazırlayan Erkan Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bunun yanında bu davete icabet eden AK Parti İl Başkanı Nurettin Bey ve Bolu MÜSİAD Başkanı Abdullah Bey’e de teşekkür ediyorum. Gecesi gündüzü olmayan, kamuoyunu bilgilendirebilmek amacıyla birçok tehlikeyi göze alarak görevini yapan gazeteci arkadaşlarımız en azından bu tür günlerde hatırlanmak istiyorlar. Bizleri hatırlayan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilisim