Belediye İŞ Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay, 2019 yerel seçimlerinde Tanju Özcan’ı desteklediklerini ifade ederek bu desteklerinin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirtti. Ay, ayrıca Başkan Alaaddin Yılmaz’a da teşekkür etti.

 Belediye İŞ Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay sendika binasında yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“2019 yılı yerel seçimlerini acısıyla tatlısıyla tamamladık. Yeni Belediye Başkanımız Sayın Tanju ÖZCAN beyi ve ekibini tebrik eder ve görevinde başarılar dileriz. 2019 Yerel seçimler öncesi Sayın Tanju ÖZCAN başkanımızı Belediye İş sendikası olarak desteklediğimizi açıklamıştık. Bu günde ve yarında da yanında olmaya devam edeceğiz. Daha güzel, huzurlu ve yeşil bir Bolu için çalışan arkadaşlarımızla beraber görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Belediye iş sendikası olarak hiçbir baskıya boyun eğmeden doğrunun ve haklının yanında olduk, her türlü baskılardan yılmadık ve yılmayacağız. Bazı sendikalar gibi işçiyi şantaj, tehdit ve zorlamayla üye yapmadık ve bundan sonra da yapmayacağız. Bize üye olmak isteyen işçi arkadaşlarımıza Belediye iş sendikasının kapısı her zaman açıktır. Belediye iş sendikası gücünü mevkiden ve makamdan değil işçiden alır. Sendika olarak amacımız belediyede çalışan arkadaşlarımızın huzurlu, mutlu bir ortamda çalışarak daha verimli olmalarını sağlamak, sosyal ve ekonomik olarak refah seviyelerini mümkün olduğu kadar iyileştirmeye çalışmaktır.

Üç dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Sayın Alaaddin Yılmaz Başkanımıza Bolu ya yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında huzur ve mutluluklar temenni ederiz. Ayrıca tüm İslam aleminin kandilini kutlarım”

Editör: TE Bilisim