Bolu Belediyesi kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. KPSS’den en az 60 puan almış adayların başvuru yapabileceği kamu personeli alım ilanı yayımlandı.

Bolu Belediye Başkanlığı kamu personeli alımı için ilan yayımladı. Kadrosunda bulunan personel açığını kapatmak adına iki farklı pozisyonda kamu personeli alımı yapacağını duyurulan Bolu Belediye Başkanlığı adaylardan en az 60 KPSS puanı istiyor.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan kamu personeli alım ilanında yer alan detaylara göre kurum Halkla İlişkiler Personeli ve Aşçı alımı yapacak. İlana göre Halkla İlişkiler Görevlisi alım ilanına en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek ve KPSS şartı bulunuyor. Aşçı pozisyonu için ise ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

İşkur üzerinden Bolu Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak adayların belediye tarafından belirlenen başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. Bu başvuru koşulları şöyle;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanda belirtilen eğitim koşullarını sağlamak, Halkla İlişkiler Görevlisi için KPSS'den en az 60 almış olmak. kamu haklarından mahrum olmamak, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak ya da tecilli durumda bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu'nun internet sitesi üzerinden yayımlanan kamu personeli alım ilanına başvurular İşkur aracılığıyla yapılacak.

 

Editör: TE Bilisim