Voleybol Bayanlar 1. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı transfer çalışmalarına başladı. 2 sezon önce Belediyespor forması giyen Irmak Gürsoy ile yeniden anlaşan sultanlar geçen sezon takımda yer alan Berna Demirci ve Esma Yaşar ile sözleşme yeniledi.

Voleybol Bayanlar 1. Ligi ekiplerinden Bolu Belediyesi Spor, geçen sezon Gümüşhane Gençlerbirliğinde forma giyen libero Irmak Gürsoy’u renklerine bağladı. 2 sezon önce final gurubuna giden kadroda yer alan Gürsoy, Belediyespor dan İdmanocağı’na transfer olmuş geçen sezon ise Gümüşhane Gençlerbirliği takımı ile play-off larda yer almıştı.

1991 Ankara doğumlu olan Irmak Gürsoy kariyerinde daha önce Numune Spor, Pursaklar Voleybol İhtisas, Tireboluspor, Trabzon İdmanocağı, Salihli Belediye Spor,Bolu Belediyespor,Gümüşhane Gençlerbirliği formalarını giydi.

Antrenör Gökhan Çokşen’in raporu doğrultusunda geçen sezon Belediyespor forması giyen Berna Demirci ve Esma Yaşar sözleşme yenilendi.

Antrenör tansferinin ardından Irmak Gürsoy ile anlaşan Belediyespor iç transferde ise iki isimle anlaşma sağladı. Bolu Belediye Spor iç transferde 1996 doğumlu orta oyuncu "Berna Demirci"ve Smaçör 1995 doğumlu "Esma yaşar'la" sözleşme tazeledi.

Editör: TE Bilisim