Geçen sezon ilk yarının bitimine 1 maç kala takımın başına getirilen ve oyun düzeni ile alkış toplayan Murat Yolcu, Boluspor Bolu Belediyespor ile sözleşme yeniledi.

TB2L’de Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı, sezonu tamamladığı Murat Yolcu ile sözleşme yeniledi. Geçen sezon Zafer Çavuşoğlu’nun takımdan ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Yolcu, savunma ve performans ile takıma katkıları Basketbol takımını play-off lara çıkmasının en büyük destekçisi oldu. Belediyespor Voleybol’da yaptığı transferlerin ardından Basketbol takımında da transfer çalışmalarına başladı ve ilk transfer Baş Antrenör Murat Yolcu oldu.

Yolcu’nun yardımcılıklarını yapacak isimler önümüzdeki hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından belli olacak.

MURAT YOLCU KİMDİR?

1978 doğumlu Yolcu basketbola 1997 yılında Ülkerspor'da başladı.  Sırasıyla TED Kolejliler, Tekelspor, Beşiktaş ve Mersin BŞB formalarını giydi. 2008–2009 yıllarında Beko Basketbol Ligi'nde Torku Selçuk Üniversitesi, 2011-2012 sezonunda 2.Ligde Tire Belediye ve Başkent, 2012-2013 sezonunda 2.Ligde Göztepe, 2013-2014 sezonunda ise yine Beko Basketbol Ligi'nde Torku Selçuk Üniversitesi takımlarında oynadıktan sonra faal basketbola veda etti. Yolcu antrenörlüğe ise 2014–2015 sezonunda Torku Selçuk Üniversitesi takımında yardımcı antrenör olarak başladı.  Ligin son haftalarında alınan kötü sonuçlar sonrası Yolcu ile yollar ayrılmıştı. 2016 – 2017 sezonu ilk devre son maçında ise Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı ile anlaştı ve çalışmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilisim