Bolu Belediyespor Kadın hentbol takımı Baş Antrenörü Sercan Marangoz ve Kaleci Seda İrem Güleç U-17 Kadın Hentbol takımında görev aldı. Antrenör Marangoz, “Bolu salon sporlarında başarısını yükseltmeye devam ediyor” dedi.

Kadınlar 1. Lig Hentbol liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımı Antrenörü ve Oyuncusu milli takıma çağrıldı. 6 – 16 Ağustos tarihlerinde Litvanya – Klaipeda’da oynanacak olan U-17 Avrupa şampiyonasına hazırlanan milli takımda yer alan Antrenör Sercan Marangoz ve Kaleci Seda İrem Güleç, antrenmanlarına Ankara’da devam ediyor.

24 Temmuz’da Türkiye Hentbol Federasyonu Kamp Eğitim merkezinde başlayan antrenmanlar 5 Ağustosa kadar burada devam edecek. Farklı yaş kategorilerinde milli takıma daha önce de oyuncu yolladıklarını ifade eden Marangoz, “Bolu salon sporlarında başarısını yükseltmeye devam ediyor” dedi.

“BİZDE AYNI BAŞARIYA ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Marangoz,” Öncelikle burada bulunmaktan çok mutluyum, milli takım ve ay yıldızı taşımak tarif edilemez bir gurur. Sporcularım ve stafıma her zaman destek olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut’a çok teşekkür ederim. Bolu salon sporları için çok uygun bir şehir. Geçen sezon Voleybol takımımız Sultanlar Ligine çıkarak bunu gösterdi. Bizde aynı başarıya ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz her zaman bir üst lige çıkmak ve orda kalıcı olmak olurken aynı zamanda da milli takımın her kategorisinde Bolu’dan sporcu olmasını arzuluyorum. Kendi yetiştirdiğimiz sporcularımızla ligde mücadele ediyor ve Bolu’nun salon sporlarında başarısını yükseltmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim