Bolu Belediyespor Voleybol takımı yeni sezon çalışmalarına başladı. ilk olarak Antrenör transferi yapan Belediyespor, 2 sezon önce final gurubuna Bolu’yu taşıyan Gökhan Çokşen tekrar anlaştı.

Son 3 sezondur voleybol camiasında isminden sıkça söz ettiren ve play-off guruplarının devamlı takımlarından olan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı yeni sezon çalışmalarına başladı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın “Ailelerin salonları doldurmasından çok mutluyum onlara en üst ligde maç izleteceğiz” ifadesinden sonra çalışmalarına titiz bir şekilde devam eden Belediyespor ilk olarak antrenör transferi yaptı.

İki sezon önce Belediyespor’u final gurubuna taşıyarak büyük başarıya imza atan Gökhan Çokşen ile tekrar anlaşıldı. Çokşen, 1992-1999 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübünde Alt yapı antrenörlüğü, A Takım Yardımcı Antrenörlüğü ve 2004-2007 yılları arasında A Bayan Antrenörlüğü, 2000-2004 yıllarında M.Ü Marmara Koleji Spor Kulübünde Alt Yapı sorumluluğu ve A Erkek Takım Yardımcı Antrenörlüğü, 2007-2008 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü A Bayan Takım Antrenörlüğü görevlerinde bulunmuş olup bu yıllar arasında birçok dereceler elde etmiş ve 1994-2003 yılları arasında Milli Takımlarda çeşitli görevler almıştır. 2014 – 2015 sezonunda Bolu’da çalışan Çokşen ardından, İmperial Hastanesi İdmanocağı ve geçen sezon Samsun BŞB. Anakent takımında Antrenörlük yaptı.

Editör: TE Bilisim