Nüfus yoğunluğunun çok olduğu Beşkavaklar Mahallesi’nde Kur’an Kursu’na ihtiyaç duyulması nedeniyle İl Müftülüğü tarafından 4-6 yaş Kız Kur’an Kursu açıldı.

Haber: Servet Gökçek

Bolu İl Müftülüğü tarafından Beşkavaklar Mahallesinde 4-6 yaş Kız Kur’an Kursu açıldı. Dualar ile gerçekleştirilen açılış törenine, İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, müftülük çalışanları, kursa katkı sağlayan hayırsever vatandaşlar, kurs yöneticisi ve öğreticileri, öğrenci velileri ve mahalle sakinleri katıldı.

“EVLATLARIMIZI GÜZEL AHLAK VE VATAN MİLLET SEVGİSİYLE YETİŞTİRMEK”

Açılış töreninde bir konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, gelen istekleri de göz önünde bulundurarak burada 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun bir ihtiyaç olduğunu düşündüklerini belirterek, “Bildiğiniz gibi Beşkavaklar Mahallesi Bolu’muzun nüfus yoğunluğu çok olan mahallelerinden birisi. Bize gelen istekleri de göz önünde bulundurarak burada 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun bir ihtiyaç olduğunu düşündük. Bizim gayemiz geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı dini değerlerimizle beraber güzel ahlak ve vatan millet sevgisiyle yetiştirmek. Çocuklarımız, burada Rabbini, Peygamberini öğrenecek. Vatan, millet, bayrak sevgisini; büyüklerine saygı nedir, büyüdükleri zaman küçüklere saygı, sevgi nedir bunu öğrenecek. Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere, dini bilgilerde dahil yaş ve seviyelerine uygun değerler eğitimi alarak donanımlı şekilde yetişecekler. Bu amaca hizmet eden 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızın şehrimizde çoğalması bizi memnun etmektedir. Şu anda açılışını yapmakta olduğumuz kursumuz için emek sarfeden, madden ve manen katkısı olan hayırseverlere ve Bolu halkına çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepsinden razı olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim