Boluspor, Spor Toto 1.ligin 27.haftasında deplasmanda Altaş Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede Denizlispor’a 2-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 34 puanda kaldı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Denizlispor karşısına; Bartu, Fethi, Hakan, Gökhan, Roshi, Kasongo, Emin, Bülent, Abdurrahman, Bertu, Berk on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Dolunay, Abdurrahim, Tugay, Eray, Kemal, Bregu, Arda Hilmi, Novak, Ali Keten, Balaj yer aldı.

Denizlispor ise Boluspor karşısına, Abduilkadir, Özer, Leo, Gökhan, Emre, İlhan, Muhammed, Mayi, Ömer, Djedje on biri ile çıktı.

Bartu kalede

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, ilk on birde sakatlığı bulunan Selmani’nin yerine Bartu’ya, cezalı Zahit’in yerine de Hakan Bilgiç’e yer verdi.

Denizlispor öne geçti

Karşılaşmaya Denizlispor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçtaki ilk pozisyonunu 10.dakikada yakaladı. Abdurrahman caza sahası önünden sert vurdu top kalecide kaldı. Denizlispor maçın 16.dakikasında Boluspor karşısında öne geçti. Ceza sahası içinde topla buluşan Özer Özdemir topu ağlara gönderdi. Bu golle Denizlispor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

Hakan Bilgiç devam edemedi

Boluspor maçın 44.dakikasında ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Sakatlanan Hakan’ın yerine Abdürrahim oyuna dahil oldu. Maçın ilk yarısının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Denizlispor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Balaj oyunda

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Kırmızı beyazlılar ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Berk oyundan çıktı, Balaj oyuna girdi.

Ömer Şişmanoğlu kafayla attı

Denizlispor maçın 58.dakikasında Boluspor karşısında farkı 2’ye çıkardı. Sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahası içinde kafayı vuran Ömer Şişmanoğlu topu ağlara gönderdi. Bu golle Denizlispor, Boluspor karşısında skoru 2-0’a getirdi. Boluspor’da maçın 70.dakikasında Bertu sarı kart gördü. Boluspor maçın 78.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Bregu oyuna girdi, Bertu oyundan çıktı. Boluspor maçın 85.dakikasında bir oyuncu daha değiştirdi. Kemal oyuna girdi, Kasongo oyundan çıktı.

Son anlarda skor değişmedi

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Denizlispor’a 2-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar ikinci devrede ilk mağlubiyetini aldı.

 

 

Editör: TE Bilisim