Haber: Aslı AKIŞ

Bolu’da, faaliyetleri geçici süreliğine durdurulan kafeler yeni tip korona virüs sonrası normalleşme planı kapsamında çalışmaya yeniden başladı. Kafelerde müşterilere belirlenen kurallar çerçevesinde sosyal mesafe kuralına uygun hizmet veriliyor.

“BİRLİK OLUP HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

“İNSAN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Çetin, kafeye gelen müşteriler için her türlü önlemi aldıklarının da altını çizerek; “Girişte müşterilerimizin ateşini ölçüyoruz. Maskesi olmayan müşterimize maske temin ediyoruz. Bütün masalarımız, koltuklarımız dezenfektanla siliniyor. Her masada dezenfektan bulunduruyoruz. Müşterilerimize mesafeyi korumalarını rica ediyoruz. Hijyen açısından bizler üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Her gün ilaçlama yapıyoruz. Ben zaten işletmenin başındayım. Bütün her şeyi ile kendim ilgileniyorum. O yüzden gönül rahatlığıyla tercih edilebilir müşterilerimiz bizleri. Mutfağından, salonuna her yerinde kendim bulunuyorum. Müşterimizle birebir kendim ilgileniyorum. İnsan sağlığı bizim için çok önemli. Bu zor günleri hep birlikte aşmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

“HİJYENE ÇOK DİKKAT EDİYORUZ”

“DESTEK OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yaklaşık 2,5 aydır kapalı olan işletmenin yeniden açılması ile fiyatlarında değişikliğe gidilmediğini de aktaran Çetin, “Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok etkilendim. Evlere kapandık, hepimiz aynı durumdaydık. Ama önce sağlık olduğu için yapacak bir şey yok. Şuanda fiyatlarımıza zam yapmadık. Çünkü biz nasıl sıkıntılı süreç yaşadıysak, müşterilerimizin de yaşadığını biliyoruz. Bunu birlikte aşacağız. Fiyata yansıtıp onu oradan karşılamak gibi bir düşüncemiz yok. Gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirler. Ben hep buradayım. Bir şikayetleri bir istekleri olduğunda da. Bütün önlerimizi aldık. Bütün müşterilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim