29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Bolu’da, “Bilardo 29 Ekim Cumhuriyet Kupası” başladı. 3 gün sürecek olan turnuvada, 16 lisanslı bilardo oyuncusu kıyasıya mücadele edecek.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3 bant ‘Bilardo 29 Ekim Cumhuriyet Kupası’ düzenlendi. Bilardo turnuvasının açılışını; Ankara Polis Başmüfettişi İbrahim İzci, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Demir ve Boluspor Başkanı Abdullah Abat yaptı.

Bolu’da, Şey Bilardo Salonu’nda düzenlenen 3 bant bilardo turnuvasında; pandemi nedeniyle sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde 16 lisanslı sporcu, 3 gün boyunca birincilik için mücadele edecek.

Turnuvanın açılışı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Demir ve Boluspor Başkanı Abdullah Abat’ın bilardo maçıyla başladı.

“TÜM KATILIMCILARA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Daha sonra açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Demir, turnuvaya katılan sporculara başarılar dileyerek, “Bilardo 29 Ekim Cumhuriyet Kupası başladı. Açılışını yaptığımız turnuvada, tüm katılımcılara başarılar diliyorum. Diğer spor branşlarımızda da yarışmalarımız yapılıyor. Tüm yarışmalarımızdaki sporcularımıza başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

“PANDEMİ NEDENİYLE COŞKULU KUTLAMALAR YAPAMIYORUZ”

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ise, pandemi şartları nedeniyle 29 Ekim etkinliklerinin coşkulu kutlanamadığını dile getirerek, “Benim için de bir deneyim oldu. Lise yıllarımdan sonra ilk defa bilardo oynama fırsatı buldum. Bu seneki 29 Ekim kutlamalarımız, geçtiğimiz yıllara göre biraz daha sönük geçiyor. Belediye ve diğer kurumlarımızla birlikte önceki yıllarda daha coşkulu şekilde kutlamıştık ama bu yıl pandemi nedeniyle bu kutlamaları yapamıyoruz” şeklinde konuştu.

“BOLU’DA ÇOK SAYIDA BİLARDO SEVEN VATANDAŞIMIZ VAR”

Spor etkinliklerinin devam etmesi temennisinde bulunan Rasim Özdemir, “Burada gördüm ki; Bolu’da çok sayıda bilardo seven vatandaşımız var. Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde bir turnuva düzenlenmiş. Bu tür etkinliklerin devam etmesi adına yarışmacı arkadaşlara teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Ülkemizin ve tüm Bolu halkının Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim